en

ÉLETRAJZ

en

Keller D. Zsuzsanna vagyok 1963 nyarán születtem. Nehezen illeszkedtem be minden közösségbe, kívülállónak éreztem magam, azaz soha nem mertem jól érezni magam. Ha jó kedvem volt és hangot is adtam neki sokszor hallottam: fogsz te még sírni! Ezért később, ha határtalanul boldog voltam ott volt bennem a félsz, hogy ezután csak rossz következhet. Ez 33 éves koromig egyszer volt másképp. Amikor fiam született. Ekkor voltam 24 éves. Nagy terhet róttam rá, mert állandóan lehetőséget kellett adnia számomra, hogy bizonyíthassam Jó Anya vagyok. Ezt már elmondtam neki. Megköszöntem, már másképp csinálom. Ezáltal ő is felszabadult egy kötelezettség alól. Kaptam rá pár oldást!

Óvónőként kezdtem felnőtt életemet. Gyerekekkel lenni tiszta és jó dolog. 6 évet töltöttem velük. Mikor már fiam ment óvodába férjemnek segítettem munkájában. Nem volt igazán konkrét feladatom. Ahogy a szükség hozta. Egészségügyi problémáim kezdődtek. Szívritmus zavar, gyomorhurut, vastagbélgyulladás, pánikrohamok. Volt egy kis gyógyszeres táskám amit, nagy táskámban tartottam, benne „mindenre” valami szer. Ha teniszezni mentem az ütőm tokjába raktam át. Fiam 5. osztályos volt, amikor tanulási nehézségei már annyira megkeserítették mindennapjait, hogy segítségre volt szüksége. Barátnőm egy Egészségügyi Központot hozott létre és említette, hogy dolgozik vele egy kineziológus. Akkor hallottam először a One Brainről, illetve nem tudtam, hogy ez a neve az ágnak. Az oldás során kikristályosodott, hogy iskolát kell váltanunk. Ahogy eljöttünk a terápiáról, anyósom telefonált, hogy hallott egy iskoláról és elkérte az 5. osztályos tanárnő számát. Azt sem tudta, hogy oldáson vagyunk és azt sem mire dolgoztunk. Őrület! Akkor már kapizsgáltam, hogy valamilyen energiáról van szó. De hogy működik? Kit érdekel! A lényeg, hogy csoda történt. Pont erre volt szükség. „Véletlenül”. Két hét múlva már odajárt a fiam iskolába. Sokat köszönhetünk a Rogers sulinak. Tanároknak és diákoknak. Köszönjük!

Közben az én életem ment tovább. Mikor már tényleg „minden bajom” volt, azt sütöttem ki, hogy mással kellene foglalkoznom, ahol állandó feladatom van és élvezem is. A munkához nem feltétlenül az élvezet szó szokott társulni. Mi az a feladat? Hagytam pihenni az ügyet. Később megvettem egy Egészség Magazint és abban a sok tanfolyami hirdetés közül szemet szúrt egy kineziológiai. Jelentkeztem rá! Véletlenül ott voltam, ahol kellett. Egy One Brain tanfolyamon. Korábban nem tudtam, hogy tömérdek ága van a kineziológiának.

Már az I. tanfolyam után tudtam, hogy ezzel kell foglalkoznom, van feladatom! A tanfolyamok alatt megoldódtak a betegségeim, krónikus gyomor problémám a IV. tanfolyam után. Kapcsolati félreértéseim a Szerkezet Funkciós tanfolyamokon. Szárnyaltam! Akkora volt bennem előtte a bizonytalanság, hogy kis gyógyszeres táskámat csak a VII. tanfolyam után mertem kidobni, pedig már fél éve ki se nyitottam. Ma már oktatom is a kineziológiát. Több ezer embernek segítettem már és ők is nekem abban, hogy megerősítenek ez az utam, itt a helyem.

Köszönöm Nektek!

Már nincsenek beilleszkedési gondjaim, szervi betegségeim, pánikrohamaim. Jól érzem magam a bőrömben! Elfogadom, ahogy a körülöttem lévő emberek élnek, ők is elfogadnak engem. Olyan barátaim vannak, akik nem folyamodnak érzelmi zsaroláshoz, hisz tudják és én is tudom, hogy számíthatunk egymásra. A családom néha hóbortosnak tart, de szeretnek. Képesek vagyunk közösen harmóniát teremteni otthonunkban. Ha nagyon boldog vagyok, szétfeszít az öröm, teljesen megélem. A rossztól való félelemre már nincs szükségem, mert tudom, hogy a jót és a rosszat is én teremtem meg az életemben.

Új tanfolyamra készülök, amely a kezdetekről szól, földi életünk kezdetéről.
Az pergett le bennem:

Jogom van a földön élni
Jogom van az életet élvezni
Jogom van minden lehetőséggel élni
Jogom van egészségesnek lenni
Jogom van bőségben élni
Jogom van kapni
Jogom van elfogadni
Jogom van mindenből a legjobbra
Jogom van sírni, nevetni, táncolni
Kötelességem jogaimat érvényesíteni.


Email: keller.d@freemail.hu | Telefon: 30/3427585